Forse nederlaag voor FC Klazienaveen

FC Klazienaveen heeft een forse nederlaag geleden bij Hoogeveen. Het werd maar liefst 6-1.
Daar leek het in het begin zeker niet op. Hoogeveen had wel het meeste balbezit maar de beste kansen waren zeker voor FC Klazienaveen. Aaron Brinks maakte al na 10 minuten de 0-1. Vervolgens waren er meerdere grote kansen om de voorsprong te vergroten maar die werden niet benut. Hoogeveen maakte vlak voor rust de gelijkmaker en vlak daarna de 2-1.

Na rust liepen ze al snel uit naar 4-1 en was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd het 6-1 en kon FC Klazienaveen met het schaamrood op de kaken huiswaarts keren. Deze week is het zaak om zo snel mogelijk de rug te rechten en weer klaar te zijn voor de volgende wedstrijd a.s. zaterdag thuis tegen De Weide.