Gelijkspel FC Klazienaveen tegen Vitesse ’63

FC Klazienaveen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door gelijk te spelen tegen Vitesse 63. En daar leek het in het begin niet op. Al na 9 minuten schoot Aaron Brinks fraai de 1-0 binnen en kreeg FC Klazienaveen goede kansen om de score op te voeren. Vitesse liet zich echter ook niet onbetuigd. Ze hadden al een goede kans op de gelijkmaker gehad, Stefan Bernsen kon de bal nog uit de doelmond koppen. In de 20e minuut scoorden ze toch de 1-1 en vanaf dat moment had Vitesse de overhand.

Pas in de tweede helft nam FC Klazienaveen het initiatief weer terug en kreeg ook nog meerdere kansen om de voorsprong te pakken. Aaron Brinks schoot nog een keer op de paal. Vitesse had er ook nog met de winst vandoor kunnen gaan, uit een counter stond hun linksbuiten 1 op 1 met keeper Lennon Ebeltjes. Lennon redde echter bekwaam.

Al met al was het echter geen beste wedstrijd en bleef het bij 1-1. Daarmee is de kans op het winnen van de 2e periodetitel zeer klein geworden.

Dinsdagavond speelt FC Klazienaveen thuis tegen BSVV.