HSC kansloos tegen FC Klazienaveen

FC Klazienaveen boekte afgelopen zaterdag een gemakkelijke 5-0 overwinning bij HSC. Ondanks de kou, de harde wind en de regen speelde FC Klazienaveen prima tegen HSC.

Al in de 1e minuut doorbrak Aaron Brinks de defensie van HSC en maakte de 0-1. In de 26e minuut schoot Melroy Hemme een vrije bal van 20 meter ineens in de goal en vlak voor rust profiteerde Aaron Brinks van een fout in de verdediging voor de 0-3.

Na rust duurde het even voor de volgende goal. Pas in de 75e minuut maakte Jesse Habing de 0-4 na een fraaie solo. Vervolgens kreeg HSC een paar kansjes op een treffer maar scoorde niet. Het slotakkoord was voor Danie Slip die de 0-5 binnenschoot. Zo gingen de drie punten mee naar Klazienaveen.

Zaterdag wacht de uitwedstrijd naar Borger. Hopelijk onder betere weersomstandigheden.