Jeugdig FC Klazienaveen verslaat Veenhuizen

FC Klazienaveen miste afgelopen zaterdag nogal wat vaste krachten zodat, naast Patrick Bloemberg, vijf jeugdspelers bij de selectie zaten. En die jeugdspelers deden het prima. Veenhuizen miste ook een behoorlijk aantal vaste krachten en kwam er in de wedstrijd nauwelijks aan te pas.

De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte wegens het plotselinge overlijden van onze 20 jarige G-speler, Jelmer de Jong.

FC Klazienaveen kwam in de 25e minuut op 1-0 door een mooie kopbal van Patrick Bloemberg uit een strakke voorzet van Rob Groote. Tien minuten later maakte Bart Veenstra de 2-0, zijn eerste doelpunt in het 1e elftal van FC Klazienaveen.

Na rust werd het tempo wat lager en duurde het tot de slotfase voor het volgende doelpunt. JO-17 speler Justin Harms maakte de 3-0 ( ook zijn eerste doelpunt in het 1e elftal van FC Klazienaveen) en stond even later aan de basis van een verkregen strafschop. Stan Kroeze verzilverde de strafschop en bepaalde daarmee de eindstand op 4-0. FC Klazienaveen heroverde daarmee de 2e plaats op de ranglijst.

Zaterdag 6 mei is FC Klazienaveen vrij,. Een week later wacht het thuisduel tegen HSC.
ZZVV werd afgelopen weekend kampioen waarmee wij hen van harte feliciteren.