Klazienaveen herstelt zich prima

FC Klazienaveen heeft zich prima hersteld van de nederlaag van vorige week. SJS werd met 2-0 verslagen en er werd eigenlijk geen kans weggegeven.

Het was een klein wonder dat FC Klazienaveen in de eerste helft nog niet scoorde. Er waren meerdere hachelijke momenten voor het doel van SJS maar een doelpunt viel nog niet. En dat doelpunt viel in het begin van de tweede helft ook nog niet. Menig toeschouwer maakte zich toe al een beetje ongerust of de bevrijdende treffer wel zou vallen. Het was Jesse Habing die de ongerustheid wegnam door in de 60e minuut de 1-0 te scoren. FC Klazienaveen ging vervolgens door voor de 2-0 en die viel ook in de 80e minuut. Een verdekt schot van Melroy Hemme rolde precies de uiterste hoek in. Daarmee was de wedstrijd gespeeld.

Door het gelijke spel van koploper ZZVV is de achterstand nu teruggelopen tot 2 punten. Voor de winterstop wachten nog twee uitwedstrijden. De eerste is zaterdag naar Veenhuizen.