Klazienaveen wint van De Weide

FC Klazienaveen wint met 2-4 bij De Weide. Eenzelfde uitslag als vorig seizoen in de nacompetitie. Alleen was de toen winnende coach, Patrick Beek, nu de verliezende coach.

De Weide begon goed aan de wedstrijd en kwam na 5 minuten al op 1-0. Keeper Leon Hoogenberg redde goed op een schot maar vervolgens kwam de wegstuiterende bal precies op het hoofd van een De Weide-speler, die de 1-0 binnenkopte. FC Klazienaveen kon pas na een halfuur een vuist maken met een schot op de lat dat een aanvalsoffensief inluidde.

Vlak voor rust maakte Jesse Habing de gelijkmaker en 5 minuten na rust de 1-2. Hierop volgde gelijk de 1-3, weer van Jesse, na prima storend werk van broer Yorin. Hiermee leek de weerstand van De Weide gebroken, maar zij kwamen al snel weer op 2-3 en gingen ook op zoek naar de gelijkmaker. Die viel niet en toen 20 minuten voor tijd Jesse zijn 4e goal maakte voor de 2-4, een mooie aanval via Aaron Brinks, was de wedstrijd gespeeld.

Zaterdag wacht het thuisduel tegen Zuidlaren.