Laat je niet grijpen door Corona!Hoewel er voorzichtig wat versoepelingen zijn, is het Coronavirus nog steeds actief. Houd je dus aan de regels die voor ons allemaal gelden:
 

​Algemeen
* Heb je klachten? Blijft thuis!
* Hanteer de 1.5 meter afstandregel
* Ben je (positief) getest? Geef dit door aan jouw trainer/leider. Zij geven dit door aan de Coronacoordinator van het bestuur voor eventuele vervolgstappen voor de vereniging.

Trainingen

  • Je bent alleen welkom op ons sportpark als je moet trainen..
  • Alle trainingen vinden plaats zonder publiek. Ouders kunnen hun kinderen bij de trainingen afzetten bij het toegangshek en na afloop daar ook weer ophalen. Het is niet toegestaan om tijdens deze activiteiten te blijven kijken. Heeft u daar als ouder vragen over? Neem contact op met de trainer of leider van het team waarin uw kind speelt.
  • De enige uitzondering op deze regel geldt voor onze spelers van het G-team. Spelers die begeleiding nodig hebben van een ouder tijdens hun training, kunnen dit aangeven bij hun trainer/leider.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten.
  • Tijdens trainingen maak je uitsluitend gebruik van jouw eigen bidon.

 

Heb jij vragen na het lezen van bovenstaande maatregelen die jouw trainer/leider niet kan beantwoorden? Stel deze via Whatsapp aan 06-30051950 (niet bellen!). Je krijgt een reactie per Whatsapp terug.