Mannen ZA-1 spelen eerste thuiswedstrijd competitie ’21/’22De mannen van ZA-1 spelen zaterdag 25 september hun eerste competitiewedstrijd van dit seizoen thuis tegen Nieuwleusen SV-1. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Nieuwe COVID-maatregelen per 25.09:

Naast de basisregels (blijf thuis bij klachten, was vaker je handen, nies in je elleboog, ….) hebben we te maken met een aantal nieuwe regels.  

Onze voetbalkantine valt onder de regels voor de horeca. Dit betekent dat we een constructie hebben moeten creeeren waardoor een afgescheiden gedeelte ontstaat waar je kunt zitten en een heel veel groter gedeelte waar je kunt staan.

We hebben tafels voor de muurbank gezet met een aantal stoelen en dit door middel van tape afgezet. Dit is ons (kleine) zit-gedeelte.
De overige ruimte in de kantine is het sta-gedeelte. 

 

Waarom deze verdeling?
Wij vragen wel naar jouw Coronatoegangsbewijs (QR-code op de app of gele boekje) als je zittend -binnen het daarvoor afscheiden deel van de kantine- iets wilt eten of drinken. Wij vragen niet naar jouw Coronatoegangsbewijs (QR-code op de app of gele boekje) als je in onze kantine staand iets wilt eten of drinken. Ook als je een consumptie af komt halen dat je buiten op wilt eten of drinken, vragen we niet naar jouw Coronatoegangsbewijs.Onze desinfectiezuilen blijven staan. maak hier vooral gebruik van. Wil je naar het toilet? Dat kan zonder Coronatoegangsbewijs.

Wij vragen alle bezoekers aan onze kantine om zich te houden aan deze regels en de eventuele instructies van de barvrijwilliger(s) te volgen. Het is niet moeilijk, we moeten er gewoon weer even aan wennen met z’n allen.