Nieuw technisch hart voor FC KlazienaveenWe hebben de Corona-periode benut om een volledig nieuw technisch plan te ontwikkelen. Een plan dat recht doet aan de ambities van FC Klazienaveen: met behoud van het spelplezier het niveau door de hele vereniging heen omhoog te krijgen. Naast specifieker, gerichter en frequenter trainen hebben we dit kracht bijgezet door het aanstellen van meer gekwalificeerde jeugdtrainers en het faciliteren van de doorontwikkeling van de huidige trainers.

 

 

Hierdoor hebben we ook in de aansturing wijzigingen moeten doorvoeren. Uiteraard met ondersteuning van de technische commissies bestaat vanaf komend seizoen het technisch hart van de club uit Lennon Ebeltjes, Herman Kracht en Alex Scheper. Alle drie mannen hebben een sterke band met de club en dragen graag hun steentje bij in de verdere ontwikkeling.
 

Lennon Ebeltjes, woonachtig in Klazienaveen en vanuit de club als jeugdpeler doorgebroken naar FC Emmen, wordt -naast keeper bij onze selectie-, ook hoofdtrainer van JO-19 1. Herman Kracht hoeft binnen de club geen nadere introductie en zal zijn rol binnen het technisch hart voortzetten. Als laatste, maar zeker niet als minste, hebben we Alex Scheper: hij was één van de belangrijke personen die destijds ook de fusie van de jeugdafdelingen (KZC) heeft begeleidt. Een man met jarenlange ervaring binnen diverse verenigingen in het doorontwikkelen van jeugdafdelingen.