Nieuwe website voor FC Klazienaveen- met leuke winactie voor jou!Webba bouwt nieuwe website voor FC Klazienaveen
FC Klazienaveen wilde meer uit de website halen dan alleen het zijn van een statisch informatiedocument. Samen met Edwin Gels, algemeen directeur en Bernard Visscher, technisch directeur van Webba hebben we onze wensen besproken. Zij zijn daarmee aan de slag gegaan en hebben een nieuwe website voor FC Klazienaveen gebouwd.

Wat is nieuw?
Op de homepage vind je een aan- en afmeldformulier dat je digitaal in kunt vullen en versturen. Onder teams kun je per team het programma, de uitslagen en stand zien. Deze informatie wordt automatisch gevuld vanuit Sportlink en is dus, in de basis, altijd up-to-date. We bieden meer ruimte aan onze sponsoren, hebben een activiteitenagenda (nu nog even afwerken met de Coronabeperkingen😉) en nog veel meer.

Doe mee en win
Om de ‘geboorte’ van onze nieuwe website met onze leden te vieren, hebben we een woordzoeker online geplaatst. Streep de opgaves weg en stuur de oplossing in via het gekoppelde formulier. Wie weet ga jij er straks met een van die mooie prijzen vandoor!

Wat kun je winnen?
heel veel waardebonnen/prijzen die je kunt besteden bij een van onze sponsoren. Wil je weten wie dat zijn? Kijk op de vernieuwde website: www.fcklazienaveen.nl

R E N I A R T S I V G N E S H
L E U S K A A J O N E K R C I
D G T N P R A O U N G E A D I
L E U H G E R N E I W O IJ W J
E A D A C Z L O V U C R O A A
V A O L E E H E O A T H G I A
E N E T A C R H R S L N E R N
R M L ! S B C S D S I L N N V
D O P I T S N E D D I M E T O
E E U W E I W N I I J IJ N R E
D D N O M E T L D O E L IJ I R
I I T D P A S S E Z I H L H D
G G N P O H C S K E O H C S E
E E ? B U I T E N S P E L S R
R N G N I G E W E B N IJ H C S
aanmoedigen aanvaller aanvoerder bal buitenspel coach doel doelpunt gras hoekschop ingooi juichen lijnen middenstip pass scheidsrechter schoenen schijnbeweging shirt sliding spelers toeschouwers trainer veld verdediger voorzet wedstrijd