PROGRAMMA JUBILEUMWEEKENDJubileum ‘100 jaar voetbal in Klazienaveen’

FEEST!
Wat staat er op het programma?

Vrijdag 24 juni
We trappen ons jubileum af met een gezellige avond voor onze sponsoren met o.a. gastsprekers Evert ten Napel en Andy van der Meijde.

Zaterdag 25 juni
Van 9.45 tot 12.30 uur hebben we een actief programma voor onze kidsclub t/m JO10-kids.
Nederlands Kampioen freestyle voetbal Jesse Marlet komt zijn kunsten laten zien.

Van 12.15 tot 15.00 uur doen we het actieve programma, en het optreden van Jesse Marlet, nog eens dunnetjes over voor de jeud van JO11 t/m JO19 en ons G-team.

Vanaf 20.00 uur gaat de feesttent (op de parkeerplaats aan de Planeet) open voor al onze (oud)leden, vrijwilligers en trouwe bezoekers van 16 jaar en ouder (LET OP: heb je nog geen entreeticket? Haal die dan uit de seniorenkantine of bij Top1Toys of snackbar De Puntzak in Klazienaveen. Zonder ticket geen toegang!).

PPM Band, Orlando (Zwarte Jannes) en de Alpenzusjes
Onder het genot van, afwisselend, de PPM Band, Orlando en de Alpenzusjes heffen we met elkaar het glas en kijken terug op een mooi seizoen waarin we met z’n allen mooie stappen hebben gemaakt!

Entreetickets voor tentfeest
Alle (oud)leden, vrijwilligers en trouwe bezoekers van 16 jaar en ouder kunnen een gratis entreeticket voor zichzelf en hun partner halen. Je kunt hiervoor terecht in de seniorenkantine, bij Top1Toys of snackbar De Puntzak in Klazienaveen.