Sneu gelijkspel voor FC Klazienaveen

FC Klazienaveen heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen ZZVV. ZZVV moet daardoor de 1e periodetitel laten aan Nieuwleusen. De felicitaties gaan dan ook naar Nieuwleusen.

Dat ZZVV nog één punt mee naar huis mocht nemen, was zeer ongelukkig voor FC Klazienaveen. De beste kansen waren namelijk voor FC Klazienaveen. In de 1e helft was ZZVV voetballend wel wat beter maar FC Klazienaveen werkte hard en gaf niets weg. Ook toen waren de beter kansen al voor FC Klazienaveen.

Gescoord werd pas in de 2e helft. Eerst maakte Roan Bruinsma, gelijk na de rust, een meer dan schitterend doelpunt. Met zijn linkerbeen schoot hij met een boog de bal in de uiterste rechterhoek. FC Klazienaveen kreeg vervolgens nog meerder goede kansen om de 2-0 te scoren maar had pech in de afwerking of werd afgevlagt voor buitenspel.

In de slotfase kreeg een ZZVV-aanvaller zijn tweede gele kaart en moest ZZVV met 10 man verder. Daarmee leek de wedstrijd op 1-0 af te stevenen. Echter, een niet te hard schot van een ZZVV-speler werd door twee verdedigers van FC Klazienaveen aangeraakt, daarmee de keeper van FC Klazienaveen kansloos latend op het rollertje in het doel.

Stan Kroeze leek in de slotfase nog de winnende goal te maken maar deze werd zeer twijfelachtig afgekeurd wegens buitenspel. Zo bleef het 1-1.

Het livestream-team van ZZVV wordt bedankt voor de beelden van de wedstrijd die in beide kantines en online waren te zien. Aanstaande zaterdag wacht het uitduel naar Nijeveen (ook zonder publiek).