Veel pech voor FC KlazienaveenFC Klazienaveen had over pech niet te klagen in de uitwedstrijd tegen Hollandscheveld. De lijst met geblesseerde spelers wordt alleen maar langer. Dani Kracht was eigenlijk al gestopt als actieve speler maar moest toch het doel gaan verdedigen tegen de ploeg van Johan Sikkes. Johan was een paar jaar terug nog assistent trainer bij FC Klazienaveen. 

Hollandscheveld had in de beginfase een licht overwicht maar kwam niet tot echte kansen. Op het moment dat de wedstrijd wat meer gekanteld was naar een overwicht voor FC Klazienaveen, kwam Hollandscheveld op voorsprong. Na een halfuur kregen ze een vrije bal net buiten de 16. Deze werd ineens op doel geschoten en leek een eenvoudige prooi voor Dani. Op ongelukkige wijze kreeg hij de bal niet klemvast en belandde de bal in het doel voor de 1-0.

Even later kreeg Hollandscheveld een uitval. De aanvaller van Hollandscheveld leek de bal te willen voorzetten maar schoot tegen het been van de meelopende verdediger zodat de bal onhoudbaar voor de keeper in het doel verdween voor de 2-0. FC Klazienaveen was vervolgens van slag en Hollandscheveld kreeg wat kansen op een verdere voorsprong. In de tweede helft was het eigenlijk alleen maar FC Klazienaveen wat de klok sloeg. Paal, lat en pech stonden echter een treffer van FC Klazienaveen in de weg. Meerdere prima kansen werden niet benut en zo bleef het 2-0 voor Hollandscheveld.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Avereest.