Verdiende overwinning FC Klazienaveen op Fit BoysFC Klazienaveen heeft haar eerste overwinning in de competitie van dit seizoen behaald. Het werd 3-1 tegen Fit Boys en dat was dik verdiend. Op de wedstrijd stond best wel wat druk voor FC Klazienaveen gezien beide voorgaande nederlagen in de competitie. FC Klazienaveen zette veel druk naar voren en creëerde voldoende kansen.

Het accent werd echter te veel naar voren gelegd zodat de verdediging niet goed georganiseerd was. Een uitval van Fit Boys leidde tot een 2-tegen-1-situatie die Fit Boys goed benutte voor de 0-1. De domper werd echter snel rechtgezet door Jesse Habing. Uit de draai scoorde hij, in de dekking, van randje 16 meter de 1-1.

Vervolgens kreeg FC Klazienaveen nog een aantal grote kansen op de voorsprong. Maar onnauwkeurig afwerken en de keeper van Fit Boys stonden dat in de weg. In de tweede helft nam de druk van FC Klazienaveen wat af maar Fit Boys was niet bij machte om daar van te profiteren. Het bleef nog een poosje 1-1 totdat Jesse Habing een prima steekpass gaf op Roan Bruinsma die keurig afrondde voor de 2-1. Vlak voor tijd scoorde Aaron Brinks nog de 3-1 en daarmee was de wedstrijd helemaal gelopen. De punten bleven in Klazienaveen.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Hollandscheveld.