Verdiende overwinning voor FC Klazienaveen op koploper ZZVV

FC Klazienaveen heeft afgelopen zaterdag een dik verdiende overwinning behaald op koploper ZZVV. Vanaf de eerste minuut werd er een prima teamprestatie geleverd door met zijn allen er bovenop te zitten. ZZVV kwam er dan ook nauwelijks aan te pas en had alleen via een vrije bal een gevaarlijk moment in de eerste helft. FC Klazienaveen scoorde uit een vergelijkbare vrije bal van Jaymie Hemme. De keeper kreeg de bal niet klemvast en Aaron Brinks scoorde de 1-0 in de 19e minuut. Vervolgens kreeg FC Klazienaveen nog meerdere goede kansen om de score uit te breiden maar dat lukte niet.

In de tweede helft was het overwicht van FC Klazienaveen iets minder maar waren ze nog steeds de betere partij. Ook nu weer een paar goede kansen om te scoren maar ook dat lukte niet. ZZVV ging op het laatst wat opportunistischer spelen maar kwam niet verder dan een kopbal die eenvoudig door keeper Justin Verschoor werd gevangen. De prima leidende scheidsrechter, Jesper IJkema uit Sneek, blies tenslotte voor het einde en zo bleven de drie punten in Klazienaveen.
Team en begeleiding kregen na afloop de dik verdiende complimenten.

Zaterdag 4 februari spelen de mannen uit tegen Vitesse ’63 in Koekange.