Weer gelijkspel voor Klazienaveen

FC Klazienaveen heeft met 0-0 gelijkgespeeld bij Dedemsvaart. Het was van beide zijden geen goede wedstrijd met nauwelijks uitgespeelde kansen. Er waaide een straffe wind dwars over het harde veld voor zover dat als excuus mag dienen.

FC Klazienaveen was de bovenliggende partij in de eerste helft maar was nauwelijks gevaarlijk. Een ongelukkige handsbal van een speler van Dedemsvaart in de 16 meter was aanleiding voor de scheidsrechter om vlak voor rust een strafschop te geven. De keeper redde echter op de inzet van Patrick Bloemberg.

In de tweede helft had Dedemsvaart de overhand, hadden ook wel wat meer druk op het doel van FC Klazienaveen maar waren amper gevaarlijk. Ze hadden 1 uitgelezen mogelijkheid maar wisten voor open doel voorlangs te schieten. Zo bleef het bij een bloedeloze 0-0.

Zaterdag wacht het thuisduel tegen Hollandscheveld. Tegen de ploeg van Johan Sikkes is nog wat recht te zetten na de uitnederlaag.