Wil je naar binnen? Coronatoegangspas nodig!Een nieuwe werkelijkheid vol uitdagingen, ook voor de sportwereld. Per direct zijn de volgende maatregelen (ook bij FC Klazienaveen) effectief:

EXTRA MAATREGELEN

Als bezoeker bent u van harte welkom -in de buitenlucht- op ons sportpark.
Als speler van 18 jaar en ouder heb je een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code/vaccinatiebewijs/negatieve test van max. 48 uur) nodig om onze kleedkamers te gebruiken. Heb jij dit niet? Overleg met jouw leider/trainer hoe je dit op kunt lossen.

Voor iedereen die gebruik wil maken van onze toiletten, kleedkamers en kantine geldt dat zij een geldig Coronatoegangsbewijs moeten kunnen tonen voordat zij naar binnen gaan. 

Onze (senioren)kantine is op zaterdag uitsluitend te bereiken via de dubbele deur (tussen de tribunes) aan de kant van het hoofdveld. Daar staan controleurs die u om uw toegangsbewijs vragen. Wij vragen om u medewerking hierin. Immers, wij hebben ons allemaal te houden aan de gestelde maatregels in deze strijd tegen COVID-19.

Heeft u geen toegangsbewijs? Dan vragen wij u vriendelijk ergens anders uw consumptie te halen.

Daarnaast blijven de BASISMAATREGELEN uiteraard ook van kracht:
– heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
– ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht)
  hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
– was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
– schud geen handen;
– neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;
– houd buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5m afstand

Wij vragen u vriendelijk mee te werken aan deze nieuwe regels en de aanwijzingen van onze controleurs en bardienstvrijwilligers te volgen.