Zeperd voor FC Klazienaveen in Koekange

FC Klazienaveen heeft met 6-2 verloren bij Vitesse’63 in Koekange. Al na een kwartier was het 3-0 waarvan de eerste al viel na 20 seconden. FC Klazienaveen had vervolgens een tijdje nodig om weer bij zinnen te komen en had geluk dat Vitesse de voorsprong niet verder uitbouwde. FC Klazienaveen rechte de rug en ging op zoek naar de aansluitingstreffer vooral via de actieve Aaron Brinks. Er kwamen meerdere goede kansen en de scheidsrechter onthield FC Klazienaveen een zuivere strafschop maar een doelpunt viel pas vlak voor het rustsignaal via Bart Veenstra. Zodoende was bij de rust de wedstrijd nog lang niet beslist. In de tweede helft waren de ploegen meer met elkaar in evenwicht maar toen Aaron in de 70e minuut de 3-2 scoorde leek alles weer mogelijk. Die hoop werd snel de grond in geboord toen Vitesse een vrije bal vanaf de middenlijn ineens binnenschoot voor de 4-2. Daarmee was de tegenstand van FC Klazienaveen gebroken en scoorde Vitesse nog twee keer en keerde keeper Justin Verschoor nog een penalty. FC Klazienaveen heeft twee weken om de rug te rechten. Zaterdag zijn wij vrij omdat er 13 teams in de competitie zitten. Over twee weken wacht de uitwedstrijd naar Ommen.