Zure nederlaag voor Klazienaveen

FC Klazienaveen heeft zichzelf een hele slechte dienst bewezen door met 2-1 te verliezen bij Avereest. En van die nederlaag kan het alleen zichzelf de schuld geven. Weliswaar ontbraken er een aantal basisspelers maar dat mag geen excuus zijn. Een aantal spelers vatte de wedstrijd veel te licht op en dacht de winst wel op halve kracht te kunnen veiligstellen. En bijna kregen ze nog gelijk ook.

Er waren meerdere zeer goede kansen om tot scoren te komen maar FC Klazienaveen maakte er maar 1. Na een half uur kopte Jesse Habing de 0-1 binnen en toen was het eigenlijk wachten op de 0-2 maar dat kreeg FC Klazienaveen niet voor elkaar.

Avereest speelde ook zeker niet sterk maar kreeg van FC Klazienaveen in het begin van de tweede helft wel alle ruimte om de gelijkmaker te maken. Sterker nog, rond de 70e minuut kwamen ze zelfs op voorsprong. FC Klazienaveen drong in de slotfase nog sterker aan het doel van Avereest en een aantal miraculeuze reddingen voorkwam de gelijkmaker. Stan Kroeze kreeg in de slotfase nog de rode kaart gepresenteerd na een opstootje en zo eindigde de middag zeer triest voor FC Klazienaveen.