Zuur verlies voor FC Klazienaveen in Ommen

Om te winnen moet je scoren. Dat deed FC Klazienaveen te weinig en FC Ommen beter. Het resultaat is een zwaar geflatteerde 4-1 overwinning voor de gastheren.

FC Klazienaveen was in principe heer en meester, zeker in de eerste helft. Raakte tot drie keer toe paal en lat maar het was FC Ommen dat de 1-0 scoorde uit hun eerste aanval. Niet veel later was het Patrick Bloemberg die met een strakke kopbal de gelijkmaker maakte en daarmee de aanzet leek te geven om op voorsprong te komen.

Ondanks een overwicht lukte het echter niet de 1-2 te maken. Sterker nog, FC Ommen kwam vlak voor rust op 2-1. Een fout in de verdediging werd genadeloos afgestraft. In de tweede helft was het voor FC Ommen vervolgens zaak de pot dicht te houden en voor FC Klazienaveen om op zoek te gaan naar een treffer. Ondanks een paar kansen voor FC Klazienaveen lukte het FC Ommen de zaak dicht te houden. Uit een counter scoorde FC Ommen in de 90e minuut nog de 3-1 en even later maakte hun spits zijn 4e treffer. Een zuur verlies voor FC Klazienaveen dat niet al te lang kan treuren.

Dinsdagavond wacht de thuiswedstrijd tegen Hoogeveen.