Nieuws

Het laatste FC Klazienaveen nieuws

15 januari 2022 Erelid Freek Pals overleden

Op 13 januari 2021 is Freek Pals, erelid van de vereniging helaas overleden. Wij wensen de familie en nabestaanden van Freek veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

7 januari 2022 Nieuwe website voor FC Klazienaveen- met leuke winactie voor jou!

Webba bouwt nieuwe website voor FC KlazienaveenFC Klazienaveen wilde meer uit de website halen dan alleen het zijn van een statisch informatiedocument. Samen met Edwin Gels, algemeen directeur en Bernard Visscher, technisch directeur van Webba hebben we onze wensen besproken. Zij…

4 januari 2022 Marc Hegeman nieuwe trainer FC Klazienaveen

FC Klazienaveen heeft Marc Hegeman weten binnen te halen met ingang van het seizoen 2022-2023.
 

23 december 2021 Gezellige feestdagen!

Het bestuur van FC Klazienaveen wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2022.

Hopelijk zien we elkaar gauw weer, in goede gezondheid, langs de lijn.

Pas goed op jezelf, en elkaar!

20 december 2021 Corona-update 19-12-2021

Zaterdag 18 december heeft het kabinet opnieuw een persconferentie gegeven waarin strenge maatregelen zijn aangekondigd. Ook voor ons als voetbalvereniging heeft dit gevolgen. Bij deze een update wat de vertaling hiervan is voor de leden van FC Klazienaveen:

11 december 2021 Alle thuiswedstrijden afgelast

Vanwege de vorst zijn de velden te hard en glad om er veilig op te kunnen voetballen.

10 december 2021 Ochtendprogramma voor jeugdcompetitie (zonder publiek)

Moet jij/jouw (klein)kind voetballen op ons sportpark a.s. zaterdag? Helaas hebben we nog steeds te maken met de aangescherpte Corona-maatregelen. Wat waren die ook alweer?    

 

 

3 december 2021 Alle thuiswedstrijden afgelast

Vanwege de slechte conditie van onze velden, hebben onze consuls besloten alle thuiswedstrijden voor komend weekend af te gelasten.

1 december 2021 Kantine blijft ook aankomend weekend dicht!

We hadden het graag anders gezien, maar de COVID-maatregelen zijn zo onmogelijk uit te voeren binnen een sportkantine (1,5 meter afstand, vaste zitplaats, mondkapje op bij verplaatsen, ….) dat we hebben besloten om ook, in ieder geval, dit weekend onze kantine gesloten te houden.

30 november 2021 Wel of niet voetballen? A-categorie, B-categorie

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet bepaald dat met de nieuwe coronamaatregelen sporten na 17.00 uur niet is toegestaan. Voor het amateurvoetbal betekent dit dat wedstrijden in het weekend wel mogelijk blijven, maar dat er doordeweeks niet of nauwelijks getraind kan worden. De KNVB heeft een besluit genomen over de vraag of de competities dan wel door kunnen blijven gaan. 

28 november 2021 FC Klazienaveen wint in Nijeveen

Om enigszins aansluiting te houden bij de kopgroep moest FC Klazienveen wel winnen in Nijeveen bij SVN. Dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan, bleek zaterdagmiddag wel. 

26 november 2021 Corona-update 26.11.2021

Vanavond zijn, tijdens de persconferentie, een aantal nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Voor ons als voetbalclub geldt, vanaf zondag 28 november 05.00 uur het volgende:

* Na 17.00 uur moeten alle sportaccommodaties dicht zijn.
* Amateursport (wedstrijden en trainingen) is tussen 17.00 en 05.00 uur niet meer toegestaan.

* Er geldt een sluitingstijd voor alle horecalocaties tussen 17.00 en 05.00 uur.
* 1.5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt.
 

26 november 2021 Contract Patrick Beek niet verlengd

FC Klazienaveen en hoofdtrainer Patrick Beek hebben besloten het contract aan het eind van het huidige seizoen niet te verlengen. “In de drie seizoenen dat Patrick Beek de 1e selectie onder zijn hoede heeft gehad, hebben we samen met hem verder kunnen bouwen aan onze ontwikkeling en ambities. Ondanks de moeilijkheden vanwege het Coronavirus zijn wij zeer content met de invulling die Patrick Beek hier aan heeft gegeven. Hiervoor spreek ik namens FC Klazienaveen mijn dank uit”, aldus voorzitter Ralf Herbers.

26 november 2021 Nieuwe Coronamaatregelen op komst

Er gaan vele variaties aan nieuwe Coronamaatregelen rond. Wat het daadwerkelijk gaat worden, dat horen we vanavond tijdens de persconferentie. 

23 november 2021 Sportboxx kantineblouses in Manna (Gambia)

Onze kantinevrijwilligers hebben bij de start van het seizoen allemaal een nieuwe blouse ontvangen van Sportboxx vanwege een nieuw bedrijfslogo.

22 november 2021 Sneu gelijkspel voor FC Klazienaveen

FC Klazienaveen heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen ZZVV. ZZVV moet daardoor de 1e periodetitel laten aan Nieuwleusen. De felicitaties gaan dan ook naar Nieuwleusen.

18 november 2021 Dit weekend voetballen op sportpark De Planeet?

Moet jij/jouw (klein)kind voetballen op ons sportpark a.s. zaterdag of zondag? Helaas hebben we nog steeds te maken met de aangescherpte Corona-maatregelen. Wat waren die ook alweer?

 

 

17 november 2021 FC Klazienaveen neemt drie punten mee uit Coevorden

De op 30 oktober afgelaste wedstrijd bij CSVC was door de KNVB opnieuw vastgesteld op dinsdagavond 16 november. Zonder publiek en een constante motregen; geen enkele ambiance voor een leuke wedstrijd. Het veld was ook nog eens spekglad zodat menig speler onderuit ging.

15 november 2021 Kantine van maandag tot en met vrijdag gesloten

Vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen hebben we besloten de kantine van maandag tot en met vrijdag te sluiten. 

15 november 2021 FC Klazienaveen door in beker

Door met 5-3 te winnen van 4e klasser SCN uit Nieuwlande is FC Klazienaveen door in de beker.

14 november 2021 Wel sporten, niet kijken!

Vanaf zaterdagavond 14 november jl. gelden nieuwe maatregelen. Een van deze nieuwe regels is dat publiek, in ieder geval de komende drie weken, niet welkom is langs de lijn. 

8 november 2021 Mannen ZA-1 pakken winst bij BSVV

FC Klazienaveen heeft dik verdiend gewonnen bij BSVV met 0-3. Een score die pas in de tweede helft tot stand kwam. Het spel speelde zich eigenlijk alleen op de helft van BSVV af, hoewel FC Klazienaveen in de eerste helft te onnauwkeurig speelde om de keeper van BSVV echt in verlegenheid te brengen.

5 november 2021 Wil je naar binnen? Coronatoegangspas nodig!

Een nieuwe werkelijkheid vol uitdagingen, ook voor de sportwereld. Per direct zijn de volgende maatregelen (ook bij FC Klazienaveen) effectief:

4 november 2021 Controleurs gevraagd!

De nieuwe COVID-maatregelen verplichten ook ons om iedereen, die bij ons de kantine wil betreden, te controleren op een negatieve testuitslag, een QR-code of vaccinatiebewijs. Hier hebben we hulp bij nodig, veel hulp! Help jij mee onze kantine open te houden?

3 november 2021 Nieuwe Coronamaatregelen?!

Het aantal COVID-besmettingen loopt weer op. Gisteravond maakte demissionair premier Rutte een aantal nieuwe maatregelen bekend. Wat betekent dit voor FC Klazienaveen?

2 november 2021 Enquete Raimon Moed – vul jij m ook ff in?

Raimon Moed doet vanuit zijn opleiding Sport (Associate degree) aan de Hanzehogeschool onderzoek bij FC Klazienaveen. Om dit onderzoek zo goed mogelijk te laten verlopen, heeft hij een enquete samengesteld voor de leden van FC Klazienaveen.
 

2 november 2021 Wedstrijd (Beltona) tegen vv Noordscheschut verplaatst

De voor vanavond geplande wedstrijd tegen vv Noordscheschut in de Beltonacompetitie is doorgeschoven naar vrijdag 24 december aanstaande.

Kijk voor poule-indeling, standen etc. op www.sparta-enschede.nl/beltona/

25 oktober 2021 Woensdagavond 27.10 Algemene Ledenvergadering

Woensdagavond 27 oktober is onze seniorenkantine het toneel voor onze Algemene Ledenvergadering. Onze leden en/of ouders van jeugdleden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. We beginnen de vergadering om 19.30 uur. We hebben een volle agenda, een ieder wordt dan ook verzocht om op tijd aanwezig te zijn. De kantine is geopend vanaf 19.00 uur.

25 oktober 2021 FC Klazienaveen wint van Avereest

De puppy’s hadden een voorwedstrijd gespeeld en mochten met de elftallen het veld opkomen bij de wedstrijd tegen Avereest.

 

24 oktober 2021 Grensrechters gezocht!

De mannen van ZA-1 en de mannen van ZA-2 zoeken ieder een eigen grensrechter. Heb jij zin om wekelijks de wedstrijden van een van deze teams te vlaggen? Stuur een reactie naar info@fcklazienaveen.nl of neem contact op met Ralf Herbers (voorzitter), Roy Posthuma (bestuurslid technische zaken) of Maarten Blaauw (bestuurslid wedstrijdzaken).

 

18 oktober 2021 Veel pech voor FC Klazienaveen

FC Klazienaveen had over pech niet te klagen in de uitwedstrijd tegen Hollandscheveld. De lijst met geblesseerde spelers wordt alleen maar langer. Dani Kracht was eigenlijk al gestopt als actieve speler maar moest toch het doel gaan verdedigen tegen de ploeg van Johan Sikkes. Johan was een paar jaar terug nog assistent trainer bij FC Klazienaveen. 

13 oktober 2021 ALGEMENE LEDENVERGADERING 27.10.2021

Woensdagavond 27 oktober is onze seniorenkantine het toneel voor onze Algemene Ledenvergadering. Onze leden en/of ouders van jeugdleden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. We beginnen de vergadering om 19.30 uur. We hebben een volle agenda, een ieder wordt dan ook verzocht om op tijd aanwezig te zijn. De kantine is geopend vanaf 19.00 uur.

11 oktober 2021 Verdiende overwinning FC Klazienaveen op Fit Boys

FC Klazienaveen heeft haar eerste overwinning in de competitie van dit seizoen behaald. Het werd 3-1 tegen Fit Boys en dat was dik verdiend. Op de wedstrijd stond best wel wat druk voor FC Klazienaveen gezien beide voorgaande nederlagen in de competitie. FC Klazienaveen zette veel druk naar voren en creëerde voldoende kansen.

7 oktober 2021 Gradus de Vries overleden

Afgelopen maandag 4 oktober is Gradus de Vries op 89 jarige leeftijd overleden. Gradus was jarenlang bestuurslid en verzorgde onder andere de leden- en sponsoradministratie.

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte.

6 oktober 2021 Word jij de nieuwe verzorger van onze dames?

Heb jij affiniteit met vrouwenvoetbal, interesse in medische kennis en het behandelen van sportblessures? En kun jij aanwezig zijn op onze trainingsdagen (maandag & donderdag) en op onze wedstrijddagen (meestal zaterdag)?

Werkzaamheden bestaan met name uit tapen, bandageren en het verlenen van eerste hulp bij blessures.

 

6 oktober 2021 Zaterdag 09.10: FitBoys en RTV Drenthe

Zaterdag 9 oktober a.s. spelen onze mannen van ZA-1 tegen c.v.v. Fit Boys ZA-1. De mannen trappen af om 15.00 uur op het hoofdveld. 

5 oktober 2021 SportBOXX steekt bardienstvrijwilligers in het nieuw!

Tanja Verhaar van SportBOXX in Klazienaveen heeft voor al onze bardienstvrijwilligers een nieuwe blouse geleverd. Zo staan ze er allemaal weer netjes op als ze achter de bar staan. Dankjewel Tanja!

4 oktober 2021 Mannen ZA-1 laten punten achter in Koekange

FC Klazienaveen heeft met 4-3 verloren bij Vitesse 63 in Koekange. Er ontbraken vijf basisspelers in de ploeg van FC Klazienaveen, de lijst met geblesseerde spelers staat inmiddels op een ongekend aantal.

 

 

2 oktober 2021 Week van de scheidsrechter

Bij FC Klazienaveen stonden we vanmiddag even stil bij ‘de week van de scheidsrechter’ met een hapje & drankje en presentje, mede mogelijk gemaakt door Bruna Klazienaveen, voor onze scheidsrechters.

We prijzen ons gelukkig met zo’n grote groep, van jong naar oud, scheidsrechters. En toch is het iedere week weer lastig om alle wedstrijden bemand te krijgen. Wil jij nou ook graag deel uitmaken van onze scheidsrechtersgroep? Vraag een van de jongens op de foto of neem even contact op met Maarten Blaauw of Geert van Dijk (scheidsrechterssenioren@fcklazienaveen.nl)

1 oktober 2021 Mannen ZA-1 spelen uit tegen Vitesse ’63-1

Onze mannen van ZA-1 spelen zaterdag 2 oktober uit tegen Vitesse ’63-1. 
De wedstrijd start om 14.30 uur op veld 2 van Sportpark Vitesse, Sportlaan 1a in Koekange. Supporters zijn uiteraard van harte welkom!

29 september 2021 Spaar jij mee voor FC Klazienaveen?

Doe jij ook jouw boodschappen bij Plus Fischer in Klazienaveen (of een andere Plus supermarkt)? Tot en met 13 november ontvang je bij iedere € 10,- aan boodschappen een sponsorpunt die je kunt activeren op hun actiewebsite. Daar kun je ze verzilveren voor een vereniging naar jouw keuze.

27 september 2021 Teleurstellende competitiestart FC Klazienaveen

FC Klazienaveen is de competitie behoorlijk teleurstellend begonnen. De mannen verloren thuis met 1-4 van SV Nieuwleusen en daar viel niets op af te dingen. De kansen voor FC Klazienaveen waren op één hand te tellen. Het was aan doelman Lennon Ebeltjes te danken dat we niet voor de rust al met ruime cijfers achterstonden.

24 september 2021 Mannen ZA-1 spelen eerste thuiswedstrijd competitie ’21/’22

De mannen van ZA-1 spelen zaterdag 25 september hun eerste competitiewedstrijd van dit seizoen thuis tegen Nieuwleusen SV-1. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

23 september 2021 Wel of geen Coronatoegangsbewijs in de kantine?

Per zaterdag 25 september a.s. hebben we weer te maken met nieuwe regels. Naast de basisregels (blijf thuis bij klachten, was vaker je handen, nies in je elleboog, ….) hebben we te maken met een aantal nieuwe regels.

 

23 september 2021 Jeugdkantine blijft (voorlopig) gesloten

Onze jeugdkantine gaat met ingang van zaterdag 25 september a.s. (voorlopig) niet meer open. 

5 september 2021 Woensdag 27 oktober Algemene Ledenvergadering

Onder voorbehoud van eventueel beperkende COVID-19 maatregelen, hebben we onze Algemene Ledenvergadering gepland voor woensdagavond 27 oktober a.s. Aanvullende informatie, inclusief agenda, volgt zo spoedig mogelijk.

5 september 2021 Zoeken wij jou?

FC Klazienaveen wordt gesteund door een groot aantal sponsoren. Om het huidige sponsorbestand te kunnen behouden en, waar mogelijk uit te breiden, willen wij onze sponsorcommissie graag uitbreiden met een aantal enthousiaste mensen.

 

3 september 2021 Zaterdag 4 september ZA-1 uit tegen SV Mussel-1

De mannen van ZA-1 spelen zaterdag 4 september vanaf 14.30 uur hun eerste bekerwedstrijd uit tegen SV Mussel-1. Supporters zijn van harte welkom op sportpark De Slenk, Slenkweg 1 in Mussel. De wedstrijd wordt gespeeld op veld 1.

1 september 2021 Gradus Mensen haalt na ruim 50 jaar voetbaltas van zolder

Ruim vijftig jaar lag de v.v. Zwartemeer voetbaltas op de zolder van de 77-jarige Gradus Mensen. De voetbalschoenen zijn nog ouder. In verband met het 100-jarig jubileum van FC Klazienaveen, en de voetbalexpositie in Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht, plaatste de Dorpskrant Klazienaveen, en natuurlijk FC Klazienaveen ook zelf, een oproep voor spullen en verhalen uit de afgelopen 100 jaar. Gradus nam meteen contact op en stelde ons voor aan zijn oude voetbaltas en voetbalschoenen. 

Beide zijn vanaf 1 oktober te zien op de voetbalexpositie in Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht.

23 augustus 2021 Bekerwedstrijden seizoen ’21/’22 bekend

Het bekerprogramma is bekend. Kijk op www.voetbal.nl of in de app naar de wedstrijden van jouw (andere) favorieten. De app nog niet gedownload? Doen hoor, hiermee blijf je op de hoogte van wedstrijden, uitslagen, afgelastingen etc van jouw favoriete team(s).

19 augustus 2021 Oefenprogramma selectie mannen komende week

Na een succesvol Orgon-toernooi bij SVBO staan de volgende oefenwedstrijden en de Regiocup alweer te wachten.

11 augustus 2021 100 jaar voetbal in Klazienaveen!

Vandaag is het 100 jaar geleden dat D.V.T. (De Vrienden Trouw) werd opgericht, de naam werd later omgedoopt naar Z.V.V. (Zwartemeerse Voetbal Vereniging) dat in 1928 nogmaals werd veranderd naar v.v. Zwartemeer. Toen voetbal op zaterdag begon op te komen, werd in 1948 vv Klazienaveen opgericht.

Kijk voor meer historie op https://fcklazienaveen.nl/de-club/historie

7 augustus 2021 Oefenprogramma selectie mannen week 32

De eerst trainingen zijn alweer achter de rug, de laatste vakantiegangers moeten nog terugkomen: het seizoen 2021-2022 start langzaam weer op. Komen jullie onze mannen aanmoedigen tijdens een van de geplande (oefen)wedstrijden?

2 augustus 2021 Oude informatie gevraagd voor jubileumboek

Op 11 augustus 2021 bestaat FC Klazienaveen 100 jaar.
Ter ere van dit jubileum brengen we een boek uit waarin we aandacht willen schenken aan (bijna) alle hoogte- en dieptepunten die de afgelopen 100 jaar de Klazienaveense voetbalrevue zijn gepasseerd. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Heb jij, of ken jij iemand met, beeldmateriaal, krantenknipsels, oude shirts, schoenen, ballen, vlaggen, … die te maken hebben met de voetbalgeschiedenis in Klazienaveen? Laat het ons dan weten. Ook als je nog mooie verhalen, gedenkwaardige gebeurtenissen kunt vertellen, komen we graag in contact!

 

 

30 juni 2021 Technische commissies compleet voor seizoen ’21 /’22

Naast het invullen van de coördinatoren (Lennon Ebeltjes, Herman Kracht en Alex Scheper)

die  wij onlangs presenteerden, zijn wij blij dat we kunnen mededelen dat we de invulling van de technische commissies rond hebben. 

 

 

28 juni 2021 Indeling jeugd seizoen 2021-22

Hierbij de indelingen van de jeugd voor het seizoen 2021-2022.

 

24 juni 2021 Laatste Regiocupwedstrijden: publiek weer welkom!

Zaterdag 26 juni worden de laatste wedstrijden gespeeld in de KNVB Regiocup tm JO18.

Het komt dan ook goed uit dat de nieuwe versoepelingen ook ingaan! (Groot)ouders, broertjes en zusjes .. iedereen is weer van harte welkom op sportpark De Planeet om onze jeugdspelers aan te moedigen. Let op: ook langs de lijn geldt de 1,5 meter afstand nog wel!

4 juni 2021 Regiocup gaat zaterdag 5 juni van start

Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.

 

1 juni 2021 Dames voor wekelijkse schoonmaak gezocht

Voor de uitbreiding van ons schoonmaakteam zoeken wij een aantal dames die eens per week onze clubgebouwen willen schoonmaken. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover.

1 juni 2021 GEZOCHT: Grensrechter JO17-1

Komend seizoen is Danny Kramers onze trainer / coach van het eerste elftal van de Jeugd Onder 17.

31 mei 2021 Wil jij deze zomervakantie werken aan jouw skills & moves?

Doe dan mee met de zomer voetbalschool van BTsport!

– 2 dagen 4 uur training o.l.v. een KNVB gediplomeerde trainer

– volledige individuele aandacht, max. 8 deelnemers (j/m) per groep

– individuele ontwikkeling o.a. op basis van videobeelden

– trainingen geïnspireerd op de Coerver methodiek

– inclusief voetbalset (shirt en short) t.w.v. € 25,– 

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

23 mei 2021 Even voorstellen: Chris Oost (nieuwe trainer dames-1)

Chris Oost, getrouwd met Bianca en vader van Rianne van 23 jaar wordt de nieuwe trainer van onze dames-1. In het dagelijks leven is Chris werkzaam als Sales Manager voor een Deens Farmaceutisch bedrijf.

De afgelopen 8 jaar is hij actief geweest in het meiden/damesvoetbal waarvan de afgelopen 3 jaar bij ACV uit Assen. Dit seizoen heeft hij vrouwen-2,  die uitkwam in de 3de klasse, getraind en gecoacht. Dit team is het talententeam van ACV waarin speelsters een eerste stap trachten te zetten richting vrouwen-1 dat op hoofdklasse niveau uitkomt.

 

 

23 mei 2021 Jans, Jansen en onze jeugd

Met de komst van de nieuwe coördinatoren Lennon Ebeltjes, Herman Kracht en Alex Scheper, in combinatie met het technisch plan voor onze club zijn we in  onderling overleg overeengekomen dat er een einde aan het dienstverband van Jans Bos als hoofd jeugdopleiding is gekomen bij FC Klazienaveen.
Wij bedanken Jans van harte voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen hem veel succes bij alle mooie dingen die hij nog gaat doen.

 

 

19 mei 2021 Nieuw technisch hart voor FC Klazienaveen

We hebben de Corona-periode benut om een volledig nieuw technisch plan te ontwikkelen. Een plan dat recht doet aan de ambities van FC Klazienaveen: met behoud van het spelplezier het niveau door de hele vereniging heen omhoog te krijgen. Naast specifieker, gerichter en frequenter trainen hebben we dit kracht bijgezet door het aanstellen van meer gekwalificeerde jeugdtrainers en het faciliteren van de doorontwikkeling van de huidige trainers.

 

 

7 mei 2021 NAMEN SELECTIE SEIZOEN 2021/’22 BEKEND

Met trots presenteren we de namen van de mannen die volgend seizoen voor ons uitkomen in ZA-1 en ZA-2:

 

26 maart 2021 Klaverblad Verzekeringen verlengt sponsorovereenkomst tot 1 juli 2025!

Met gepaste trots maken wij bekend dat, onze huidige hoofdsponsor senioren, Klaverblad Verzekeringen uit Zoetermeer de huidige sponsorovereenkomst heeft verlengd tot 1 juli 2025!
 

21 maart 2021 De tweede ronde kledingruil jeugd

De laatste teams zijn aan de beurt om hun wedstrijdkleding om te ruilen. Lees, voor je komt, goed wanneer je aan de beurt bent, wat je meeneemt etc. Kom niet te vroeg en zeker niet te laat!
 
Maandag 22.03.2021:
18.00 uur – JO8-1
18.45 uur – JO8-2
19.15 uur – JO8-3
19.45 uur – JO8-4, JO8-5 en JO8-6

Dinsdag 23.03.2021:
18.00 uur – JO9-1
18.30 uur – JO9-2 en JO9-3
19.00 uur – JO9-4
19.30 uur – JO10-1
20.00 uur – JO10-2 en JO10-3

13 maart 2021 Omruilen kleding jeugd (graag goed lezen!)

Met de komst van Expert Klazienaveen als kledingsponsor  (naast hoofdsponsor Rabobank), hebben we nieuwe kleding besteld. De dozen zijn al een tijdje binnen, zijn gesorteerd en klaar om te worden uitgegeven. Echter, de Coronamaatregelen maken deze uitgifte tot een strak schema.

 

11 maart 2021 FC Klazienaveen zoekt trainers JO9 en JO12 (seizoen ’21-’22)

FC Klazienaveen zoekt meerdere jeugdtrainers.
Ben jij enthousiast, ambitieus en sociaal vaardig? Kun je goed met kinderen (leeftijdscategorie JO9 of JO12 ) overweg en ben je daarnaast in het bezit van het gevraagde diploma*?

Heb jij, net als wij, de ambitie om de jeugd met plezier en passie nog beter op te leiden? Spreekt jou dat aan en wil je samen met ons stappen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

11 maart 2021 Laat je niet grijpen door Corona!

Hoewel er voorzichtig wat versoepelingen zijn, is het Coronavirus nog steeds actief. Houd je dus aan de regels die voor ons allemaal gelden:
 

9 maart 2021 Lichte versoepeling voor spelers van 27 jaar en ouder

Gisteravond zijn er lichte versoepelingen aangekondigd voor spelers van 27 jaar en ouder: zij mogen vanaf dinsdag 16 maart weer sporten met maximaal vier mensen (dit was twee) in de buitenlucht, op anderhalve meter van elkaar. 

9 maart 2021 Corona gooit roet in het feestmaal van FC Klazienaveen

Ideeën te over, de tenten waren gereserveerd, het draaiboek voor een spetterend eeuwfeest voor FC Klazienaveen ligt klaar. En toch moeten we realistisch zijn in deze tijd van, nog steeds geldende, beperkende maatregelen rondom het COVID-19. We hebben dan ook, met pijn in ons voetbalhart, samen met de feestcommissie, besloten ons jubileum door te schuiven naar augustus 2022.

5 maart 2021 Zaterdag 20 maart pubquiz 2.0

Het is weer tijd voor gezelligheid! Doe jij ook weer mee?

2 maart 2021 We mogen weer -met een paar regels- trainen!

De beperkingen rondom COVID-19 zijn aangepast:

Iedereen tot 27 jaar mag weer gezamenlijk trainen!
Ben je ouder dan 27 jaar? Dan mag je trainen in groepjes van maximaal  twee  personen.

 

 

19 februari 2021 Online Pokertoernooi voor de Sport – winst voor jou en de sport

Van 22 tm 27 februari kun je GRATIS meedoen aan het Online Pokertoernooi voor de Sport en tot wel 
€ 5.000 winnen voor jou en jouw sportvereniging zoals bijvoorbeeld FC Klazienaveen. Schrijf je in voor een van de voorrondes. Kom je die door? Dan speel je op 28 februari de grote finale!

18 februari 2021 Jeugd vanaf maandag weer training!

Door het winterweer waren alle trainingen en wedstrijden afgelast.
 

9 februari 2021 FC Klazienaveen op zoek naar trainer JO19 (seizoen ’21-’22)

Ben jij enthousiast, ambitieus en sociaal vaardig? Kun je goed met jongvolwassenen ( leeftijdscategorie JO19 ) overweg en ben je daarnaast in het bezit van het gevraagde diploma*? Heb jij, net als wij, de ambitie om onze jeugd met plezier en passie nog beter op te leiden? Spreekt jou dat aan en wil je samen met ons stappen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

9 februari 2021 FC Klazienaveen zoekt trainers JO9 en JO12 (seizoen ’21-’22)

FC Klazienaveen op zoek naar meerdere jeugdtrainers
Ben jij enthousiast, ambitieus en sociaal vaardig? Kun je goed met kinderen ( leeftijdscategorie JO9 of JO12 ) overweg en ben je daarnaast in het bezit van het gevraagde diploma*? Heb jij, net als wij, de ambitie om de jeugd met plezier en passie nog beter op te leiden? Spreekt jou dat aan en wil je samen met ons stappen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

26 januari 2021 Cursus Coerver Coaching uitgesteld

Wie kent hem niet? Wiel Coerver, voormalig voetbaltrainer en omschreven als de ‘Albert Einstein van het voetbal.’

18 januari 2021 Alexandra draagt kantinebeheerderstokje over aan Arjan

Een aantal maanden geleden legde kantinebeheerder Alexandra Sloots bij ons het verzoek neer of wij een opvolger voor haar wilden zoeken. Vanzelfsprekend zijn wij deze zoektocht binnen ons eigen ledenbestand gestart en dat was zeker geen domme gedachte.  Wij menen in Arjan ten Heuvelhof dan ook een waardige opvolger te hebben gevonden

12 januari 2021 Opbrengst Kerstactie naar Voedselbank Klazienaveen

De opbrengst van de Heerlijke Kerstactie is omgezet in waardebonnen voor de gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank Klazienaveen.

“Hartverwarmend hoeveel mensen een rollade, bonbons of beide hebben gekocht tijdens onze Kerstactie”, aldus hoofdtrainer Patrick Beek. Assistent-trainer Rob Brookman vult hem aan: “de mannen van de selectie missen, net als wij allemaal, de actie op het veld en de gezelligheid op het sportpark en de kantine. Kortom, ze missen een stukje reuring binnen de club. Zo is het idee ontstaan voor een Kerstactie: aandacht voor sponsoren, aandacht voor de club en iets lekkers voor een aangename prijs voor iedereen die ons een warm hart toedraagt”.

23 december 2020 Gezellige feestdagen!

Hoe anders is ons jaar verlopen dan we van tevoren hadden kunnen denken? Het is al veel te lang, veel te stil op ons sportpark. 

21 december 2020 Geef je op voor onze (online) pubquiz

Januaridip? Niet als het aan ons ligt!

20 december 2020 Proeftraining voetbalschool woensdag 30 december

Voor onze jeugdleden, van 5 tot en met 13 jaar, die kennis willen maken met de BTsport voetbalschool organiseren we een proeftraining op woensdag 30 december a.s.

19 december 2020 Uitstel Algemene Ledenvergadering

Onder normale omstandigheden, organiseren wij in ieder najaar een Algemene Ledenvergadering (ALV). Statutair is het bestuur verplicht dit binnen 6 maanden na afloop van het boekjaar te doen, dus voor 31 december. 

16 december 2020 Ophalen rollades en bonbons Kerstactie

Heeft u de afgelopen weken bij ons een bestelling gedaan (bonbons, rollades of beide)?

Nieuws